انتخاب وب سایت

معرفی مختصر رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از بدو تاسیس :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در 9 آذر سال1366 در ساختمانی متعلق به آموزش و پرورش مسجدسلیمان واقع در منطقه کلگه با رشته های پرستاری،زبان، حسابداری ،آموزش ابتدایی و علوم تجربی رسما فعال شد. با توجه به افزایش تعداد دانشجویان و نیاز به یک فضای بزرگتر در سال 1372 به ساختمان استیجاری 4طبقه متعلق به هوانیروز مسجدسلیمان انتقال پیدا کرد و از همان سال با خرید قطعه زمینی در منطقه فعلی ، عملیات ساختمان مرکزی این واحد دانشگاهی شروع  و در سال 73مورد بهره داری قرار گرفت.

هم اینک مساحت فعلی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به 221850متر مربع بالغ می گردد که در مجموع با دارا بودن ساختمانهای مختلف  چون دانشکده فنی و مهندسی،دانشکده پرستاری و مامایی ،مجتمع ورزشی ،خوابگاه دانشجویی ،مهمانسرای استادان(هتل ) ،سلف سرویس ،مجتمع رفاهی ،حسینیه،سایت های مختلف آزمایشگاهی و کارگاهی و تحقیقاتی ،کتابخانه،سالن اجتماعات،ساختمان اداری و آموزشی و ...اداره میشود.

رشته پرستاری دانشگاه ازاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از سال 1367 با پذیرش 37 دانشجو شروع به کار کرد و در سال 1371 به تایید قطعی رسید. در هنگام تاسیس رشته مرحوم بختیار باورصاد ریاست دانشگاه بودند که  تلاش بسیاری برای این رشته داشتند و اقای دکتر کوچک و دکتر مکوندی اولین  اعضای هیات علمی این  رشته بودند..اولین هیات علمی تمام وقت رشته پرستاری اقای علیرضا تقیان بود که به همراه اقای بهمن دشت بزرگ و عبدالعلی شریعتی و خانم شهناز رستمی در سال 71 رشته پرستاری را به تصویب قطعی رساندند. اولین مدیران گروه هم اقای دکتر تقیان سپس اقای شریعتی و سپس اقای دشت بزرگ و سپس اقای مهرزاد الاسوند و اقای دکتر سید احمد موسوی بودند. تا کنون تعداد2159نفر در رشته پرستاری در این واحد دانشگاهی تحصیل کردند.

در حال حاضر این رشته به همراه رشته مامایی تنها رشته های پذیرش با ازمون این دانشگاه هستندکه رشته پرستاری 398 دانشجوی در حال تحصیل دارد. خانم دکتر مریم رستمی ریاست این دانشکده را بر عهده دارند و خانم سیده مولود رسولی به عنوان مدیر گروه رشته مشغول فعالیت هستند.